Florida 2009

Florida 2009

Onze vakanatie in Florida 2009

Volg hier onze vakantie in Florida van 2009. Van alle voorbereidingen t/m iedere dag van de vakantie zelf. Veel lees plezier. Opmerkingen en vragen zijn altijd welkom.Zie ook:
Zomer 2009
en
Zomer 2010

Auto

Voorbereidingen 2008Posted by ronald Sat, January 03, 2009 21:29:06

Eigenlijk heb je hier twee vragen; waar huur je de auto en welke. Laten we even terugkijken naar de vorige keren. De eerste keer in Orlando hadden we via Alamo een full size auto gehuurd. Dit was met betrekking tot de grootte en prijs wat we graag wilde hebben. Uiteindelijk konden we een uitzoeken, wat voor ons weer iets nieuws was (toen) want er stonden heel veel en dan is kiezen moeilijk. Het werd deze:
Blog Image

Ruim genoeg voor alle koffers. Vraag me niet welk merk, weet ik zo niet meer. Daarna hadden we ene mini-van, een Toyota. Dit omdat we na Florida met de auto naar Texas reden en we met 5 personen waren (nichtje was ook mee). We wilde een wat ruimere auto voor z'n trip.

De vakantie van 2009 willen we toch weer wat ruimere auto. Na het lezen van veel forums en reisverslagen kwamen we terecht bij USA-reisen.de. Veel prima ervaringen en de prijzen zijn echt het laagst. Heb veel gezocht op internet maar goedkoper kwam ik echt niet. Deze keer zijn we voor de Chevrolet Equinox gegaan.
Prijs voor 2 weken € 350,- (inclusief 1 tank en meerdere chauffeurs). Dit alles dan uiteindelijk via Alamo. Dus maar eens afwachten wat het werkelijk wordt.