Florida 2009

Florida 2009

Onze vakanatie in Florida 2009

Volg hier onze vakantie in Florida van 2009. Van alle voorbereidingen t/m iedere dag van de vakantie zelf. Veel lees plezier. Opmerkingen en vragen zijn altijd welkom.Zie ook:
Zomer 2009
en
Zomer 2010

Wat is leuk en wat niet

Wat doen we nog eens, wat nietPosted by ronald Mon, May 11, 2009 10:14:50

Laten beginnen met wat niet leuk is want dat is wat makkelijker. De vlucht op zich was prima maar de buien in Chicago leverde redelijk wat vertraging op. Hierdoor waren we toch 2-3 uur later in Orlando. Op zich niet zo veel natuurlijk maar om daarna midden in de nacht na veel reizen weer anderahalf uur te wachten op de auto is niet leuk.

Downtown Orlando is voor ons ook geen optie meer. Hier was niets te doen, op zich leuk om even door te wandelen maar voor de rest was het zeer saai.

Voor de rest kan ik me niets bedenken wat slecht was of we niet meer zouden doen. Misschien op andere data naar Seaworld. Hier was hier op alle dagen dat we er zijn geweest zeer druk. Niet leuk meer om rond te lopen. Tevens zou ik bv. Bush Garden echt 2 dagen over doen. Eén dag voor de achtbanen etc. en één dag voor alle dieren. Tevens altijd droge kleren en schoenen in de auto leggen. In ieder park wordt wel iets gedaan met water. Op deze manier ben je zeker ervan dat je niet de hele dag nat blijft.

Wat we zeker nog een keer doen is de boot huren. Dit was toch wel een favoriete dag. Dan zou ik wel een hele dag huren en niet een halve zoals we nu hadden. M.b.t. de kosten is dit niet zoveel duurder. Wel goed opletten op de zon. Deze is moordend, je bent zo verbrand waar je een paar dagen plezier van hebt.

Het was voor ons allen een prima, mooie en lekker warme vakantie.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ronald Mon, May 11, 2009 22:24:20

Nee Robert-Jan, de volgende reis is nog niet gepland maar wordt wel USA, hoe en wanneer weten we nog niet.

De boot? Gewoon doen, hier krijg je nooit spijt van.

Posted by MattRob (Robert-Jan) Mon, May 11, 2009 18:29:29

Met veel plezier jullie weblog gelezen ! Misschien volgende keer ook maar een bootje wij ... Al twijfel ik nog steeds. Staat de nieuwe reis al gepland ;-) ?

Posted by ronald Mon, May 11, 2009 16:16:27

Hallo Rene,

Bedankt voor je berichtje. Hierbij het adres waar ik de boot gehuurd heb:

http://www.frenchysjetski.com/

Hij heeft jetski's en boten, even bladeren dus. Heb je ook een email gestuurd.

Posted by Renee Mon, May 11, 2009 12:30:29

Hallo allemaal,
Wat een heerlijk reisverslag was dit, mooie foto's en duidelijk geschreven. Ook het laatste stukje, wat was niet leuk en wat wel, leuk om erbij te zetten!
Kunnen jullie me laten weten waar jullie die boot hebben gehuurd? Ziet er geweldig uit.

Mijn email is letournerie@gmail.com

Groetjes, Renée