Florida zomer 2009

Florida zomer 2009

Een rustige dag

Dag 16; wo 2 sep 09Posted by ronald Thu, September 03, 2009 03:39:21

Alweer rond 7.30 uur wakker, het weer is redelijk alhoewel ze melden dat het bijna de gehele dag zou gaan regenen. Vandaag eigenlijk niets bijzonder op het programma. We wilde nog een paar winkels af en vandaag voor het laatst buiten de deur ontbijten. Morgen is onze laatste volle dag hier in Kissimmee en dan willen we met het eten rustig aan doen. We hebben altijd op de terugvlucht last van onze maag. Dit willen we nu voorkomen door een beetje op ons eten te letten voordat we vliegen. Dus we starten onze dag met een ontbijt bij Cracker Barrel.

Altijd goed en vandaag hadden ze wat nieuws. Een gebakken eitje met daarbij yoghurt en vers fruit, bijzonder lekker weer. De dames hadden pancakes en Nieck een gebakken ei met kip. Na het eten nog enkele zaken gekocht (alweer) in de winkel van Cracker Barrel. De kerst zaken worden al ingericht en dan is Petra niet te houden.

Gelukkig zit de koffer al aardig vol dus al te veel kan niet mee. Hierna zijn we doorgereden naar de Mall at Millenia. Hier zijn ze trouwens ook een nieuwe Best Buy aan het openen. Deze is net buiten de Mall, kan je bijna niet missen als je de parkeerplaats aan de kant van de food coart op rijdt. Helaas ging deze winkel pas op 5 september open, dus net te laat voor ons. Aldaar hebben we bij Brookstone nog een mapje gekocht voor de CC en andere kaarten. Deze zijn hier wel erg goedkoop ten opzichte van Nederland. Hierna nog even langs de Starbuck voor een cappuccino.

Hierna doorgereden naar Prime Outlet. Lacoste opende hun nieuwe winkel en je weet maar nooit of er iets te vinden is in de Clearance. Helaas niets bijzonders te vinden. Ellen vond nog wel bij Ecko een paar T-shirts en een broek bij U.S. Polo. Het liep alweer tegen 13.00 uur dus een stukje pizza ging er prima in. We hadden een tip gekregen dat in Old Town aan de 192 nog een kerstwinkel was. Dus daar ook nog maar even langs gereden. Echter wat we ook zochten hier geen winkel met kerstartikelen. Op de terug weg naar de villa nog even langs Krispy Kream donuts gegaan.

Hier was ik nog nooit geweest, je kunt er binnen zien hoe de donuts gemaakt worden. Achter glas laten ze zien hoe het proces werkt. Natuurlijk ook een paar meegenomen. In de villa aangekomen was het weer gaan regenen. Tegen de avond zijn we gaan eten bij Outback. Prima restaurant en we hebben dan ook prima gegeten.