Florida zomer 2009

Florida zomer 2009

Rustdag kort verslag

Dag 6; zo 23 aug 09Posted by ronald Mon, August 24, 2009 01:49:53

Zondag was al een rustdag dus hebben wij dit er ook van gemaakt. We zijn laat opgestaan zo rond 8.30 uur. Na een rustig ontbijtje ,met verse croissants uit eigen oven, zijn de kinderen gaan zwemmen en Petra heeft wat geprobeerd te zonnen. Tegen een uur of 12 zijn we naar het winkelcentrum The Loop gegaan.

Wat opvalt onderweg is dat er veel gebouwen leeg staan en te koop. Steeds meer sind afgelopen lente en afgelopen jaren. Het gaat duidelijk minder in Kissimmee en omstreken.

Deze ligt zeg maar van ons uit halverwege de Florida Mall. Dit winkelcentrum is niet overdekt en de winkels liggen soms wat meer uit elkaar. Daar zijn we begonnen met een lunch bij Panera Bread. Petra en ik hadden een soepje (uien soep met veel te veel kaas) in een kom van brood.

Eigenlijk een groter broodje uitgehold en gevuld met soep. Ellen had een Sandwich Tonijn en Nieck een Panini met ham kaas. Buiten veel te veel kaas was alles prima. Het was er wel druk maar we hadden gelukkig zo een tafeltje. Daarna nog wat winkeltjes van binnen bekeken inclusief Michaels, een hobby zaak en naar Book a Million. Bij de laatste hadden ze veel boeken. Zag er zelf één over computers. Hij was beschadigd doordat er water of thee overheen was gegaan. Dacht hier een koopje te kunnen krijgen. Dus naar de kassa en vragen naar de prijs. Hij koste normaal nieuw 50 dollar maar omdat hij nu beschadigd is ging er maar liefst 5 dollar (jawel 5 hele dollars) af. Ik vroeg hem nog of hij dit meende maar hij was heel serieus. Een klein beetje teleur gesteld heb ik het boek maar terug gelegd. Nog verder in wat kleinere winkeltjes gekeken waarna we weer naar huis zijn gegaan. Eerst even langs de Walmart voor het avond eten, het werd kip met een zeer scherp sausje en rijst. Prima gelukt en erg lekker. Daar naast nog een pak meel meegenomen om zelf Brownies te maken. De Brownies zijn zo klaar, even het meel mixen met 2 eieren en wat olie dan 45 minuten in de oven en klaar.

Na het eten zijn de kinderen weer gaan zwemmen, verder de avond rustig aan gedaan.