Florida zomer 2009

Florida zomer 2009

Outlet, Ed Hadey en CC problemen

Dag 8; di 25 aug 09Posted by ronald Wed, August 26, 2009 04:10:26

Vooral de dames wilde vandaag toch wel eens los gaan in een Outlet. Een aantal mensen van het forum wilde graag meer zien van Ed Hardy daarom zijn we naar Prime Outlet gegaan. Voor diegenen die het niet weten deze is te vinden aan het einde van de I-drive. Dus helemaal uitrijden vanuit het zuiden, kan niet missen. Zelf was ik al rond 7.15 uur wakker en op. De rest volgde al snel daarna. Zoals gewoonlijk (het wordt saai) ons ontbijtje, wassen en aankleden. Rond 9.45 uur zijn we vertrokken naar Prime Outlet. We zijn de gehele I-drive afgereden (je kunt ook eromheen via de I-4 of de andere kant), de kinderen kijken altijd de ogen uit wat er te zien is. Het is mooi weer en al snel parkeren we snel vooraan en kunnen we starten. Zal niet alle winkels helemaal gaan uitleggen maar waar we zeker wat gekocht hebben is: Faconnable, Lacoste, Tommy Hilfiger, GAP, Kelvin Klein, Disney, Harley Davidson, Nike, Eddy Bauer, Gues, Converse, New York & Company. Victoria Secret en U.S. Polo ASSN. Lijkt veel (is het eigenlijk ook) maar bijna allemaal echt alleen clearance spul, dus waar 50-70% nog eens extra van af gaat.

Speciaal voor een aantal mensen zijn we bij Ed Hardy binnen geweest, niet direct onze zaak, tenminste onze dochter is er geen fan van. Maar we zijn er geweest, zie de foto’s (speciaal met nummer van de winkel zodat jullie het sneller kunnen vinden).

Tussendoor hebben we wat gegeten in de food court. Deze keer een stuk Pizza. Iedereen vond het heerlijk.

Na deze winkel parade (iedereen zat weer goed in de kleren) zijn we om 15.30 uur terug gereden naar huis.

Trouwens het winkelen ging niet geheel tot het einde goed. Had alles betaald met mijn ING Platinum Mastercard. Doe dit al de gehele week en heb toch al snel gemiddeld 5-10 betalingen per dag ermee gedaan. Tot zover nooit geen probleem. Bij de laatste winkel wilde ik ook weer betalen en melde de dame dat de kaart niet ‘approved’ werd. Wat nu was dit een fout bij de winkel of iets anders. Je staat toch een beetje voor Jan met de korte achternaam. Heb nog altijd een Visa kaart dus deze maar gepakt en daarmee betaald. Tja wat nu, op zich niet zo’n probleem, de Visa doet het wel en Petra heeft ook nog een ING Mastercard die het wel deed (op dezelfde rekening als mijn ING kaart). Nog maar eens naar een frisdrank automaat gelopen, hier kan je ook betalen met een CC, dus nogmaals geprobeerd. Maar ook hier hetzelfde probleem. Dus maar eens bellen met Nederland. Het was rond 17.00 uur dat ik belde dus in Nederland al tegen 23.00 uur. Een aardige meneer hielp mij en na de vragen of ik toch wel echt de eigenaar was van de kaart werd gekeken wat er aan de hand was. Er was meer dan voldoende ruimte om te betalen, dus dat was het niet en ik had ook geen cash gepind met de kaart want hier zit een maximum op per dag. Tja wat wel. De medewerker kon het zo niet zien. Nog wat verder gekeken en wat blijkt ik had het maximum aantal transacties bereikt van deze dag. Dat zijn er 14 stuks. Tja tel de winkels maar op en je bent er zo, nog eens wat koffie en eten dan weet je het wel. Waarom het limiet maar 14 zijn weet ik niet en de medewerker had dit ook nog nooit meegemaakt. Wilde ik dit wijzigen moest ik tijdens kantoor uren bellen met ING, dat is dus morgen. Of ik bel weet ik nog niet want samen kunnen we dus 28 transacties doen op één rekening. Morgen maar eens zien of ik weer kan betalen. Iedereen is gewaarschuwd als je te veel transacties per dag maakt. ’s Avonds zijn we gaan eten bij TGI Fridays. Dit restaurant heeft een leuk interieur, maar het zal niet onze favoriet worden. Op de toplijst staat nog steeds Lone-Star en Olive Garden. We hebben niet slecht gegeten bij TGI, maar niet bijzonder.