Florida zomer 2009

Florida zomer 2009

Rustige dag vandaag

Dag 13; zo 30 aug 09Posted by ronald Mon, August 31, 2009 05:36:42

Vandaag dag 13 alweer. De start van onze laatste week (vrijdag weer terug). Jammer maar het is niet anders. Gisteren heel veel gedaan dus vandaag een rustige, mag wel zeggen zeer rustige dag. We hadden vandaag niet veel ontbijt in huis dus deze keer naar Golden Corral. Nu naar eentje die wel ontbijt heeft. Dus wat verderop gereden op de 192 richting I-4. Het was er druk maar er was zeker nog plaats. Eerst afrekenen en dan een plaatsje zoeken.

Vergeleken met Ponderosa is Golden Corral veel uitgebreider. Je kunt hier als je wilt al beginnen met een uitgebreide steak. Je kunt er eieren laten bakken helemaal zoals je zelf wilt. Dus bv. met kaas, uien, champignons en veel andere dingen. Petra ging hier ook voor, een gebakken ei met Ham, Onion (ui) and Champions (champignon) helaas verkeerd vertaald. De persoon die het ei moest bakken keek Petra vragend aan, what do you mean? De man achter haar begon al te lachen en zij you mean Mushrooms. Natuurlijk dat was het, je moet er natuurlijk net opkomen. Maar het was een mooie woordspeling. Van champignon naar Champions ligt voor de hand natuurlijk. We hebben er meer dan genoeg gegeten en weer terug gereden naar de villa. Zelf had ik teveel gehad en voelde me niet helemaal 100%, heb nog even het eerste verslag geschreven maar werd er niet beter op. Met een Tylenol naar binnen even op bed gaan liggen. Anderhalf uur later werd ik weer een stuk beter wakker. ’s Middags rustig aan gedaan, de kinderen en Petra hebben nog gezwommen en tegen de avond zijn we nog even naar de Mall at Millenia gegaan.

Hier wilde ik nog graag een Ebook reader kopen van Sony. Zo gezegd zo gedaan. Een mooi toestel waar je gemakkelijk boeken mee kunt lezen. Van hieruit nog even langs Super-Target voor wat te eten. Het werd rijst met kip, dit hebben we thuis gemaakt en smakelijk opgegeten. ’s Avonds niet veel bijzonders meer gedaan en op tijd naar bed.