Florida zomer 2009

Florida zomer 2009

Laatste verlag deze reis

Wat doen we weer en wat nietPosted by ronald Sat, September 05, 2009 22:08:11

Ten eerste wil ik graag iedereen bedanken die ons verslag gelezen hebben en voor de nodige positieve commentaar hebben voorzien, dit inspireert je toch altijd weer om een nieuw verslag te schrijven.

Wat doen we zeker weer;

Vliegen doen we het liefst met Lufthansa. Tot nu toe de beste ervaring en service, absoluut. Op de tweede plaats Britisch Airways. Ook goed. Helaas op de terug weg lang wachten in Engeland voordat je op Schiphol bent. Wat een echte wens is maar denk ik er voorlopig niet inzit is op deze afstand bus. of first class te vliegen.

Wij vliegen het liefst via Dusseldorf, snel voor ons, prima vliegveld en goed (en goedkoop) parkeren.

Disney doen we zeker nog een keer, vooral Magic Kingdom en Hollywood studio’s viel in de smaak.

Wat we ook nog eens doen is naar het strand bij Dytona Beach, zeer leuk, lekker water en heerlijke golven. We spreken over water dus komen ook de zwemparken van Disney aanbod. Voorkeur, tja hebben we eigenlijk niet. Je leest veel dat mensen liever naar Typhoon gaan maar wij vonden Blizard ook niet onaardig.

Autoverhuur bedrijf. Tja jullie hebben het verslag kunnen lezen dus wat heeft nu de voorkeur. Eigenlijk geen van beide heeft de voorkeur. We hadden pech met de verschillende auto’s bij Dollar, maar we hadden uiteindelijk en prima wagen. Wat we zeker doen is een auto regelen via het bekende Duitse bureau.

Eten: voor het ontbijt Crackel Barrel, Sizzlers en Golden Carrol.

Voor de lunch, een bordje delen bij de chinees in de Florida mall of Subways.

Voor Dinner, Lone Star, Olive Garden en Golden Carrol. Tevens een pizza van de Walmart ging er bij ons goed in.

Vers brood halen we bij Publix, bakt dit vers en is heel lekker.

Wat doen we niet meer;

Ontbijt bij Ponderosa was ons niet goed bevallen. Eten was op zich goed, maar vergeleken met boven staande is Ponderosa niet het beste.

Bij Disney gaan we niet zo snel meer naar Epcot. Was op zich leuk, maar eenmaal gezien hoeven we hier niet zo snel meer heen.

Voor iedereen die ook cash wil betalen kan ik alleen maar aanraden om geld te pinnen bij Walmart, Target of Publix. Je koopt wat je nodig hebt en pint dit met je betaal pas (dus niet je CC). De krijgt de vraag is dit Credit of Debit. Je klikt op Debit en krijg dan de vraag om je pin code in te geven waarna de vraag komt wil je extra cash. Je klikt op het bedrag wat je wilt en dit krijg je dan van de caissière terug. Dit zonder extra kosten bij de bank. Werkt prima.

Zo dat was het dan weer voor deze vakantie, tot de volgende waar en wanneer dan ook.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ivo Sun, September 06, 2009 17:10:22

Welkom terug! Het was een mooi verslag, erg leuk om te lezen! We nemen de tips ter harte :)

Posted by MattRob (Robert-Jan) Sun, September 06, 2009 14:21:49

Heb weer genoten van jullie verslag. Mooie plekken hadden jullie volgens mij op de lange vlucht; lekker vooraan. Diertjes ook weer thuis, jullie nog even bijkomen van de jetlag en dan weer gewoon het Nederlandse leven in, helaas ... Liefst vast weer zo snel mogelijk terug ;-) !

Posted by Ronald Sun, September 06, 2009 08:26:15

Bedankt dat we van jullie reisverslag hebben mogen genieten.

Ook wij zijn fan geworden van Lufthansa, prima mee gevlogen en prima service. Alleen vond ik de been ruimte aan de krappe kant.

En het cashbacken hebben wij dit jaar ook veelvuldig gedaan, voornamelijk bij het boodschappen en werkt prima. JE moet wel opletten dat je het niet te vaak doet, heb je ineens een berg geld op zak.

"Geniet" van het thuis zijn en kijk uit naar de volgende reis.

Gr. Ronald